Education changes everything

Sunt doua lucruri de la care am pornit si care m-au determinat sa incep urmatorul sir de articole. Consider ca prin dobandirea informatiilor de calitate poti sa detii controlul astfel incat sa poti ajunge maestru in domeniul in care activezi.

Dupa 13 ani de meserie in care am acumulat multa informatie, anul acesta am decis ca e momentul sa o impartasesc mai mult decat pana acum. Pana in momentul in care scriu aceste randuri am sustinut 75 de zile de traning in ultimele 7 luni. 75 de zile in care am oferit mai departe ceea ce stiu si ceea ce m-a ajutat pe mine sa ma modelez ca si om si expert in domeniu, sa ajung unde sunt astazi.

In urmatoarea perioada voi impartasi cu tine o mare parte din cunostintele pe care ar fi de preferat sa le aiba un coafor de succes.

Ariile principale pe care ar trebui sa le stapaneasca sunt:

  • Comunicare si diagnostic
  • Structura firului de par si a scalpului
  • Bazele tunsorii masculine si feminine
  • Bazele coafurii
  • Bazele coafurii de ocazie
  • Bazele colorarii totale si partiale

In articolele urmatoare vom dezbate si analiza fiecare dintre aspectele de mai sus.

Incepand cu luna Septembrie, in fiecare Luni seara de la 20:30 vom fi live pe Facebook si vom impartasi din tehnicile si tipsurile pe care le-am dobandit de-a lungul timpului. Insa, pana atunci te invitam sa stai pe aproape pentru ca in fiecare Miercuri voi publica un articol nou in care voi intra in detaliile tehnice ale meseriei de coafor.

PS: Daca vrei sa iti fie mai usor sa urmaresti articolele si toate informatiile descara-ti aplicatia ED Education din App Store sau Google Play si primesti acolo toate noutatile plus articole bonus!

No Replies to "Education changes everything"


    Got something to say?

    Some html is OK