Despre Noi

 

Suntem ED Education Team o echipa de traineri profesionisti cu experienta in hairstyling si te invitam sa inveti alaturi de noi tehnici si secrete din “culisele” unuia dintre cei mai buni stilisti din Romania – Eduard Dabican, Co-Fondator Boudoir Prive Studio si Fondatorul ED Education.

Dupa 13 ani de experienta in care:
  • S-a specializat la academii precum Vidal Sassoon, Tony and Guy, Alexandre de Paris, Haute Coiffure Paris, Intercoiffure Mondiale
  • A sustinut traininguri cu peste 20 000 de coafori in Pakistan
  • A fost trainer la Masterclass Cut&Style pentru L’Oreal Professionnel Business Forum cu 2 000 de coafori din 28 de tari
  • A reprezentat Romania la Cupa Mondiala de Coafura “Intercoiffure” la Paris
  • A fost nominalizat la Glamour Beauty Awards 2017
  • A fost director artistic pentru Shooting IT Girls – imagine castigatoare a locului I national
  • A realizat pictoriale in diverse publicatii nationale – ELLE, Beau Monde, Bolero, Glamour, Intercoiffure Romania, Estetica, etc.
  • A semnat editoriale in publicatii de profil din USA si UK

Eduard a pus bazele acestei academii de formare si specializare in hairstyling – ED Education – in care Tu sa iti dezvolti atat abilitatile tehnice cat si cele de comunicare si relationare, pentru a deveni unul dintre cei mai buni cu un minim de efort si rezultat maxim.

“In cadrul trainingurilor le adresez mereu participantilor intrebarea pe care am primit-o si eu de la unul din mentorii mei: “De ce te trezesti in fiecare dimineata?

Lucrurile se fac cu 100% pasiune sau deloc” este motto-ul dupa care ma ghidez si pe care incerc sa il aplic in fiecare zi. “Cred cu adevarat ca prin abilitatile si cunostintele pe care le-am acumulat pana acum, precum si viziunea dobandita pot ajuta coaforii din Romania sa duca meseria la rangul de arta, fiind perceputi totodata ca artisti desavarsiti” iar asta ma motiveaza in fiecare dimineata.

Trainingurile concepute de ED Education Team sunt bazate pe simplificarea muncii pentru un rezultat maxim cu un minim de efort. Consider ca in aceasta meserie avem nevoie intai de o baza solida, un ABC foarte bine stapanit, iar mai apoi de inspiratie permanenta, provenita din orice sursa, pentru a ne pastra viu spiritul creativ. Imi doresc sa le ofer coaforilor baza si uneltele necesare, lasandu-i mai apoi pe ei sa isi defineasca stilul propriu, si nu a-i invata “retete” de coafura.”

eduard

“Imbinand pasiunea si abilitatile mele am format o echipa de traineri. Am scos in evidenta abilitatile si competentele fiecarui trainer, astfel incat expertiza lui sa fie bucata care completeaza cunostintele tale. Oferim toate informatiile si tehnicile noastre si te incurajam sa iti dezvolti propriul stil pentru a-ti pune amprenta personala asupra clientilor.

Valorile dupa care ma ghidez atat eu cat si membrii ED Education Team sunt: Integritate, Educatie, Performanta.”

Descopera paleta noastra de cursuri si intra in comunitatea coaforilor pasionati si mandri de meseria lor!
Te asteptam cu drag!
ED Education Team

Artiști

Eduard Dabican

Director Artistic & CoFondator Boudoir Studio
Pentru mine lucrurile se fac cu 100% pasiune, ceea ce ne ajuta sa intram in starea in care admiram frumusetea pura.

Codruta Dabican

Master Stilist
Frumusetea nu este doar arta, in acelasi timp este si o emotie

Magda Viski

Master Stilist
Tunsul poate să aibă multe variații și forme dar mai înainte de toate ne exprimă personalitatea.

George Campean

Senior Stilist
O atitudine perfectă este scoasă în evidență de o tunsoare reușită.