Despre Noi

Suntem ED Education Team o echipa de traineri profesionisti cu experienta in hairstyling si te invitam sa inveti alaturi de noi tehnici si secrete din “culisele” unuia dintre cei mai buni stilisti din Romania – Eduard Dabican, Co-Fondator Boudoir Studio Prive, Fondatorul ED Education si Director Artistic Davines Romania.

Eduard a pus bazele acestei academii de formare si specializare in hairstyling – ED Education – in care Tu sa iti dezvolti atat abilitatile tehnice cat si cele de comunicare si relationare, pentru a deveni unul dintre cei mai buni cu un minim de efort si rezultat maxim.

Trainingurile concepute de ED Education Team sunt bazate pe simplificarea muncii pentru un rezultat maxim cu un minim de efort. Consider ca in aceasta meserie avem nevoie intai de o baza solida, un ABC foarte bine stapanit, iar mai apoi de inspiratie permanenta, provenita din orice sursa, pentru a ne pastra viu spiritul creativ. Imi doresc sa le ofer coaforilor baza si uneltele necesare, lasandu-i mai apoi pe ei sa isi defineasca stilul propriu, si nu a-i invata “retete” de coafura.”

eduard

“Imbinand pasiunea si abilitatile mele am format o echipa de traineri. Am scos in evidenta abilitatile si competentele fiecarui trainer, astfel incat expertiza lui sa fie bucata care completeaza cunostintele tale. Oferim toate informatiile si tehnicile noastre si te incurajam sa iti dezvolti propriul stil pentru a-ti pune amprenta personala asupra clientilor.

Valorile dupa care ma ghidez atat eu cat si membrii ED Education Team sunt: Integritate, Educatie, Performanta.”

Descopera paleta noastra de cursuri si intra in comunitatea coaforilor pasionati si mandri de meseria lor!
Te asteptam cu drag!
ED Education Team

Artiști

Eduard Dabican

Art Director
Specialist comunicare, tunsoare, colorimetrie.

Codruta Dabican

Master Stilist
Specialist coafuri speciale, mirese, colorimetrie.

Ionela Cocisiu

Stilist
Specialist coafura, tratamente capilare, balayage.