Fara Clienti esti doar OMUL CU FOARFECA

Te-ai intrebat vreodata care sunt motivele pentru care clientii pleaca din salonul tau?

 

1. O tehnica slaba

Desi sunt unul dintre oamenii care crede ca aceasta meserie in ultimii ani este 90% comunicare si atitudine si 10 % tehnica, sunt convins ca fiecare poate inclina balanta in partea sa. Daca nu ai incredere in tine si in tehnicile pe care le folosesti, daca nu oferi incredere clientilor tai, vor alege sa mearga in alt salon. Solutia e simpla, educatie continua, informare si practica.

2. Comunicare defectuoasa

Cand vine vorba despre parul lor clientii au nevoie de intelegere si empatie, au nevoie de o relatie, de a primi curaj pentru a-si spune dorintele si asteptarile. Pentru asta trebuie sa ii implici, sa ii asculti, sa pui intrebarile potrivite, sa fii atent la cuvintele lor. Daca nu esti acolo 100%, vor gasi pe altcineva care este dispus sa ii asculte pentru a-i putea ajuta.

3. Lipsa de profesionalism

Fa tot ceea ce tine de tine pentru o prima impresie buna, pentru ca ai o singura sansa. Asigura-te ca esti imbracat potrivit, esti acolo la timp si nu lasi clientul sa astepte. Ii oferi serviciul promis si iti duci treaba pana la capat. Creeaza o legatura de incredere. Altfel nu faci altceva decat sa strici relatia.

4. Aroganta

Nu uita, clienta este vedeta si trebuie tratata ca atare. Asculta, fii prezent, acorda-i atentie si aminteste-ti intotdeauna ca programarea nu este despre tine ci despre ea. Neacordandu-i atentia si implicarea necesara, neascultand-o, nu faci altceva decat sa ii oferi un motiv pentru a nu mai reveni.

Daca doresti sa iti dezvolti tehnicile de comunicare si sa iti maresti sansele de a avea succes in aceasta frumoasa meserie, te asteptam cu drag la un training plin de informatii aplicabile si utile. Afla mai multe aici…

No Replies to "Fara Clienti esti doar OMUL CU FOARFECA"


    Got something to say?

    Some html is OK