Codruta Dabican

profileimage

De cand ma stiu am fost pasionata de stil, moda, imbracaminte si felul in care oamenii se aranjeaza.  Tot timpul mi-a placut sa fiu cea  care da tonul nu cea care se adapteaza. Acesta a fost si unul din factorii care m-a indrumat spre meseria de hairstylist.

Am simtit ca aici este locul meu, unde ma simt bine, implinita si bucuroasa, petrec timp cu oamenii, si mai mult de atat pot sa creez si sa imi indrum clientiii sa isi gaseasca un stil, ceea ce ii face sa plece cu zambetul pe buze. Pe langa faptul ca traim intr-o lume in care imaginea noastra conteaza, imaginea noastra vinde sau nu, suntem intr-o lume in care stima noastra de sine “decide” daca se simte bine sau nu.

Intotdeauna m-am simtit bine in spatele scaunului locul unde pot sa creez si sa raman in intimitate cu clientii mei. Conjuncturile m-au ajutat sa ies din zona de confort si sa fiu pusa in situatii de a impartasi mai departe meseria pe care eu o practic.

Odata cu noul meu rol de mama am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine in rolul de tarainer -educator-. Am inceput sa imi doresc tot mai mult sa impartasesc cu alti coaforii ceea ce pe mine ma ajutat sa ajung unde sunt azi.

Este frumos sa lucrezi cu un copil, el este ca un burete care absorbe tot, este mai provocator sa lucrezi cu adultii care au deja informatii, si tipare bine formate- si sa ii indrumi pe ei sa faca pasul in fata in cariera si sa aiba curajul sa se autodepaseasca.

Ceea ce stiu cu adevarat in clipa aceasta “Oricine poate dar trebuie sa isi doreasca”.

  • S-a specializat la academii precum  Tony and Guy, Alexandre de Paris, Haute Coiffure Paris, Intercoiffure Mondiale
  • A sustinut traininguri, show-uri si workshop-uri  cu peste 1000 de coafori in ultimii 5 ani
  • A realizat pictoriale in diverse publicatii nationale – ELLE, Beau Monde, Bolero, Glamour, Intercoiffure Romania, Estetica, etc.
  • A semnat editoriale in publicatii de profil din USA si UK